Tag Archives: book

Wishful Wednesday: Hard Luck – Jeff Kinney

another post for Wishful Wednesday \^o^/ Buku yang aku pilih minggu ini milik Jeff Kinney. Apalagi kalau bukan seri terbaru dari Diary of Wimpy Kid. Ngga terasa dah  buku 8. Entah keusilan dan kesialan apa lagi yang menimpa Greg. Walau … Continue reading

Posted in book, wishlist | Tagged , | 8 Comments

Wishful Wednesday: The Beatrice Letters – Lemony Snicket

*bersih-bersih blog* Ternyata udah setahun lebih aku nggak posting sesuatu di blog ini. Ngga pernah nyari waktu untuk ngupdate. Pas ngecek ternyata ada beberapa yang aku udah punya. Jadi kuputuskan untuk dihapus aja. Niatnya pengen ngaktifkan blog ini lagi. Walau … Continue reading

Posted in book, wishlist | Tagged , , , | 10 Comments

Wishful Wednesday: Fahrenheit 451 by Ray Bradbury

Saking banyaknya book-wishlist, jadi bingung mau pilih yang mana. Setelah ngubek-ngubek akhirnya nemu buku buku ini. Udah bertengger di bagian wishlist sejak Januari kemarin. Walau belum ada tanda kalau buku ini akan berpindah rak, tapi tetap berharap bakal baca buku ini … Continue reading

Posted in book, wishlist | Tagged , , , , | 7 Comments

Wishful Wednesday: Strong Fathers, Strong Daughters – Margaret J. Meeker

Here I go again. Nyaris lupa untuk ngupdate blog ini. Buku baru yang masuk wishlist sebenarnya banyak. Tapi pilihan minggu ini jatuh ke Strong Fathers, Strong Daughters. Kali ini bukan novel. Tapi non fiksi, a parenting book. Sebagai pembaca yang … Continue reading

Posted in book, wishlist | Tagged , , | 7 Comments

Evermore

Since a horrible accident claimed the lives of her family, sixteen-year-old Ever can see auras, hear people’s thoughts, and know a person’s life story by touch.   Going out of her way to shield herself from human contact to suppress her … Continue reading

Posted in book, Challenge, wishlist | Tagged , , , , | Leave a comment

Bad Taste In Boys

Kate Grable is horrified to find out that the football coach has given the team steroids. Worse yet, the steriods are having an unexpected effect, turning hot gridiron hunks into mindless flesh-eating zombies. No one is safe–not her cute crush … Continue reading

Posted in book, Challenge, wishlist | Tagged , , , , , , , , | Leave a comment

XVI

Nina Oberon’s life is pretty normal: she hangs out with her best friend, Sandy, and their crew, goes to school, plays with her little sister, Dee. But Nina is 15. And like all girls she’ll receive a Governing Council-ordered tattoo … Continue reading

Posted in book, Challenge, wishlist | Tagged , , , , , , , | Leave a comment