Wishful Wednesday: When Did You See Her Last? by Lemony Snicket

Books to Share

Books to Share

Hari Rabu berarti waktunya untuk menunjukan ke seluruh dunia buku apa yang aku ingin kubaca.  “When Did You See Her Last?” (All the Wrong Questions) jadi buku pilihanku minggu ini. Aku udah ngincer buku ini sejak buku pertamanya selesai kulahap.  Setiap kali ke Books and Beyonds ataupun keluar kota dan nemu Periplus, pasti aku niatkan untuk nyari. Harganya masih selangit. hehe

I should have asked the question “How could someone who was missing be in two places at once?” Instead, I asked the wrong question — four wrong questions, more or less. This is the account of the second.

In the fading town of Stain’d-by-the-Sea, young apprentice Lemony Snicket has a new case to solve when he and his chaperone are hired to find a missing girl. Is the girl a runaway? Or was she kidnapped? Was she seen last at the grocery store? Or could she have stopped at the diner? Is it really any of your business? These are All The Wrong Questions

Sama seperti di buku-buku A Series Unfortunate Events, gaya penulisan Lemony Snicket masih tetap keren. Misteri dan teka-tekinya pun masih menggelitik rasa penasaran. Ilustrasi tetap ada walau ilustratornya bukan orang yang sama. Lihat covernya deh. Lucu ya.

Terakhir ke Periplus bukunya masih Hardcover semua. Di Book Depository sendiri udah tersedia versi paperbacknya. Andai ya bisa minta ke #SSBBI. hehehe

“When Did You See Her Last?” (All the Wrong Questions)

Author:Lemony Snicket
Age Range: 8 and up
Grade Level: 3 and up
Series: All the Wrong Questions
Hardcover: 288 pages
Publisher: Little, Brown Books for Young Readers; First Edition edition (October 15, 2013)
Language: English

Advertisements

About Asriani Purnama

I love books. I am addicted to it. Just like air, can't live without it.
This entry was posted in book, wishlist and tagged , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Wishful Wednesday: When Did You See Her Last? by Lemony Snicket

  1. luckty says:

    Wah, tampak menarik!

    Semoga terkabul ya! 😉

    @lucktygs
    luckty.wordpress.com/2013/11/27/wishful-wednesday-34-tiga-bianglala/

  2. Waaaa… Lemony Snicket. Jadi pengen juga…
    Semoga terkabul ya 😀

  3. astrid.lim says:

    yang pertamanya juga aku belom baca al…penasaraaaan…semoga tercapai ya…suka sama cover2nya serial ini…

  4. Lina says:

    kavernya bagus,
    Semoga terkabul 😀

  5. Jun says:

    Tetep ada humor ala Lemony Snicket-nya nggak kak? Penasaran juga, sudah komplit belum nih serial ini atau bakal berakhir di volume 13 kayak Unfortunate Events?

    Semoga segera terkabul kak! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s