Wishful Wednesday: Hard Luck – Jeff Kinney

wishful wednesday

Books To Share

another post for Wishful Wednesday \^o^/

Buku yang aku pilih minggu ini milik Jeff Kinney. Apalagi kalau bukan seri terbaru dari Diary of Wimpy Kid. Ngga terasa dah  buku 8. Entah keusilan dan kesialan apa lagi yang menimpa Greg. Walau polanya berulang, tetap penasaran pengen baca.

Hard Luck

Greg Heffley’s on a losing streak. His best friend, Rowley Jefferson, has ditched him, and finding new friends in middle school is proving to be a tough task. To change his fortunes, Greg decides to take a leap of faith and turn his decisions over to chance. Will a roll of the dice turn things around, or is Greg’s life destined to be just another hard-luck story?

Sekarang harganya masih mahal. Paperbacknya pun blom keluar. Baru terbit minggu ini sih. Walau gitu, di goodreads udah ada 215 rating dan 42 review. *ngiri*

Ah iya pas ngintip beberapa review, aku nemu kalimat Possibly the last book of Diary of a Wimpy Kid series

nooooooo luke skywalker

Apa Mr Kinney udah kehabisan ide? Atau udah nggak mau nulis lagi tentang Greg. Hiks. Semoga cuman isu doang. Aku masih pengen baca cerita Greg yang lain.

Age Range: 8 – 12 years
Series: Diary of a Wimpy Kid: Hard Luck, Book 8
Hardcover: 224 pages
Publisher: Amulet Books (November 5, 2013)
Language: English
ISBN-10: 1419711326
ISBN-13: 978-1419711329

Advertisements

About Asriani Purnama

I love books. I am addicted to it. Just like air, can't live without it.
This entry was posted in book, wishlist and tagged , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Wishful Wednesday: Hard Luck – Jeff Kinney

  1. tezar says:

    semoga dapat ya kak

  2. luckty says:

    Ini udah diterbitin Atria loh! Aku juga nyidam iniiii… 😉

    Semoga terkabul yaaa… 😉

    @lucktygs
    http://luckty.wordpress.com/2013/11/06/wishful-wednesday-32-jika/

  3. Eh… aku cuma nonton filmnya… Ngga tega sama kesialan2nya si Greg hihihi…

    Semoga segera dapat yaaaa….

  4. astrid.lim says:

    buku ini tiba2 udah banyak aja ya seri-nya 🙂 semoga terkabu al!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s